Αρχική

Κατασκηνώσεις Ρομποτικής

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με την κατασκήνωση «Μια φορά κι έναν καιρό», η Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει Camp Ρομποτικής στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής.

Κάθε χρόνο παιδιά από Α’ Δημοτικού μέχρι και Α’ Λυκείου συμμετέχουν στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η διεπιστημονική μας ομάδα, έχει ετοιμάσει για φέτος το καλοκαίρι ένα δομημένο, πλούσιο και πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει την μάθηση και το παιχνίδι με τρόπο βιωματικό και διασκεδαστικό. Η πολυετής εμπειρία μας πάνω στην εκπαίδευση των παιδιών μας καθιστά τους πλέον ειδικούς. Μέχρι σήμερα η Ακαδημία Ρομποτικής έχει πραγματοποιήσει μαθήματα ρομποτικής σε περισσότερα από 2000 παιδιά και έχω εκπαιδεύσει δεκάδες καθηγητές ρομποτικής πανελλαδικά.

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην κατασκήνωση ρομποτικής που θα κάνουμε και φέτος. Εμπιστευτείτε μας τα παιδιά σας και σας υποσχόμαστε ότι θα ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Στην κατασκήνωση ρομποτικής μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν όσα παιδιά εξασφαλίσουν το αντίστοιχο voucher από τον ΟΑΕΔ ή τον Ασφαλιστικό τους φορέα. Μπορείτε εδώ να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

 

 

https://roboticscamp.gr

S.T.E.A.M. & Robotics International Camp

Για έκτη συνεχή χρονιά, το Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο eduACT προσκαλεί τα παιδιά μεταξύ 6 και 16 ετών στην πιο δημιουργική εμπειρία του καλοκαιριού! Το «S.T.E.A.M. & Robotics International Camp» είναι πλέον θεσμός τα καλοκαίρια μας, με τρεις πλέον κατασκηνωτικές περιόδους τον Ιούνιο και τον Αύγουστο.

 

Το πρόγραμμα «Sea Sun Fun S.T.E.A.M. & Robotics International Camp» θα έχει για το 2019 δύο περιόδους λειτουργίας.

 

Η πρώτη είναι 16-22 Ιουνίου στην κατασκήνωση Skouras Camp στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής.

 

Η δεύτερη είναι 19-25 Αυγούστου στην κατασκήνωση Τ.Υ.Π.Ε.Τ. στο Σάνη Χαλκιδικής

 

Το πρόγραμμα «Sun & Wild Fun S.T.E.A.M. & Robotics International Camp» θα διεξαχθεί 2-8 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του The Ranch στο Σοφικό Κορινθίας.

 

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος καθώς και την επιλογή των στελεχών, έχει αναλάβει η eduACΤ με την πολύ έμπειρη ομάδα των εκπαιδευτών της και την ποιότητα που χαρακτηρίζει πάντοτε τις δράσεις της.

 

Το γκρουπ του «S.T.E.A.M. & Robotics International Camp» λειτουργεί αυτόνομα στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. Παιδιά από όλες τα γωνιές της Ελλάδας αλλά και αρκετές χώρες του εξωτερικού συμμετέχουν στην πιο δημιουργική καλοκαιρινή απόδραση !

 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της eduACΤ, αλλά και
παραθαλάσσιες και αθλητικές δραστηριότητες.

 

 

Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση με τη 

Τεχνολογία, την Επιστήμη, τη Φυσική, τη Μηχανική, τα Μαθηματικά, τον Προγραμματισμό,  την Τέχνη!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο

 

 

https://eduact.org/kataskinosi/