Αρχική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ένας εκπαιδευτικός πολυχώρος εκπαίδευσης σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο και ευχάριστο χώρο με πρωτοπόρες υπηρεσίες στην Ηγουμενίτσα. Το πρότυπο εκπαιδευτικό μας κέντρο δεν στηρίζεται στο απλά καλό! Επιδιώκει καθημερινά το καλύτερο για τα παιδιά, τους εφήβους, τους ενήλικες.

Το εκπαιδευτικό κέντρο: Μελέτη Ελένη Θάνου με την Ακαδημία Ρομποτικής Ηγουμενίτσας σάς προσφέρουν ένα μοναδικό και σύγχρονο χώρο στον οποίο μπορείτε να βρείτε τις εξής υπηρεσίες:

-Ρομποτική για παιδιά Νηπιαγωγείου έως Ενηλίκων με βεβαίωση σπουδών από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

-Πληροφορική παιδιών και ενηλίκων πιστοποιημένη από τον ΑΣΕΠ.

-Ξένες γλώσσες παιδιών και ενηλίκων που οδηγούν σε πιστοποιητικά αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ.

-Μοριοδοτούμενα σεμινάρια εξ αποστάσεως και δια ζώσης σε συνεργασία με Πανεπιστήμια της Ελλάδας.

-Επαγγελματικό Προσανατολισμό από έμπειρο προσωπικό.

Σκοπός μας να υποστηρίξουμε εκπαιδευτικά την κάθε ηλικία, έχοντας την κατάλληλη πείρα, υπομονή, διάθεση, μεθοδικότητα και οργάνωση.

Το διδακτικό μας προσωπικό είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια ώστε να έχει άριστη κατάρτιση, παιδαγωγικές αρετές και εμπειρία. Η διδασκαλία είναι σταθμισμένη στις ατομικές ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου και γίνεται σε τμήματα ομοιογενή αλλά και ολιγομελή.

Το κέντρο μας διαθέτει ιδανικό περιβάλλον, καθώς η κάθε αίθουσα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εκάστοτε ηλικίας. Είμαστε καινοτόμοι και εγγυόμαστε ποιότητα σε όλες τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες. Στηριζόμαστε στη διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με αποτέλεσμα να επιτύχουμε την μέγιστη εκπαιδευτική απόδοση.

Για αυτό το εκπαιδευτικό μας κέντρο, αξίζει πραγματικά την εμπιστοσύνη σας!